meerfotos-een-blauwe-maandag-23

Ik ben Martine Korstjens en werk als zelfstandig Personal Assistant/Virtual Professional. Na jarenlange ervaring als Office Manager/Projectcoördinator in de trainingsbranche ben ik begonnen met het bieden van ondersteuning aan zelfstandig ondernemers/trainers.

 

Ik hou van structuur creëren, zodat jij je kunt richten op datgene waar jij goed in bent. Wat voor iemand anders tijdrovende klussen zijn, is voor mij leuk werk. Ik weet precies wat mijn klanten nodig hebben. Ik neem werk uit handen, zodat mijn klanten tijd overhouden en zich kunnen focussen op wat voor hèn belangrijk is.

 

Ik help jou!

Ik help jou tijd te besparen, door je dingen uit handen te nemen. Ik help jou door structuur te creëren. Ik help jou door je vrijheid en flexibiliteit te bieden. Hierdoor kun jij doen waar jij goed in bent en kun je je volledig focussen op de inhoud en uitvoering van jouw vak en ben je niet onnodig veel tijd kwijt aan organisatorische en administratieve zaken.

 

Kortom, ben jij onnodig veel tijd kwijt aan onbelangrijke en tijdrovende zaken? Klik dan nu op onderstaande button. Dan gaan we in gesprek om te kijken hoe ik jou kan helpen om tijd te besparen en vervelende klussen uit te besteden.

 

Bel mij op 06-21977913 of stuur een mail naar martinekorstjens@gmail.com